ÅNGTVÄTT

ÅNGTVÄTT - FRAMTIDENS BILTVÄTT

Ångtvätt är ett nytt alternativ till "traditionell" biltvätt. Denna slags tvätt går ut på att skölja fordonet med torr högtrycksånga och den genererar nästan inget avfall.

Profsteam är återförsäljare av ångmaskiner för biltvätt!


Konceptet är mobilt och vattensnålt, med en minimal användning av kemikalier.
Konceptet är dessutom idealiskt för effektiv rengöring av lackytor, fälgar och svåråtkomliga områden som till exempel packningar, gångjärn och trösklar. Ångmaskinen kan tvätta med torr ånga och kommer inte riskera att skada de elektroniska kretsarna. Ångan kan också användas för att rengöra och fräscha upp på insidan av bilen.

 

MILJÖVÄNLIG

 Genom att använda ånga tänker du också grönt! Ångtvätt använder bara fyra liter vatten för att tvätta hela bilen och minimerar eventuella negativa miljöeffekter. Och, i all sin miljövänliga ära tar den även bort otrevliga lukter! Det är helt enkelt den mest speciella rengöringsmetoden på marknaden idag.

 

TIDSBESPARANDE

 Att slösa värdefull tid är borta!. När du bokat din tvätt  gör vi resten. Profsteam tar hand om din bil medan du gör viktigare saker med din dyrbara tid. Ångrengöring kräver ingen intensiv skrubbning, blötläggning eller kemikalieanvändning, vilket gör rengöringen snabbare än någonsin.

Kontakta oss köpa din nya ångmaskin för biltvätt!